Vizualni i multimedijalni pristup je jedna od značajnih osobina Carrus Rent-a-Car. Od naših promotivnih klipova do plakata i flayera, pokušavamo na idealan način prikazati naše usluge. Direktan online kontakt možete ostvariti i preko našeg Facebook profila sa kojeg također možete direktno vršiti online rezervacije i slati upute. Sve informacije o nama možete preuzeti u našoj brošuri u PDF formatu, koja se također nalazi na ovoj stranici.
 
Promotivni spot [feat. Hyundai i30]
 
Promotivni plakati
 
Carrus Rent-a-Car Mostar Brošura
Klikom ovdje možete preuzeti našu brošuru u PDF formatu, isprintati je i imati sve relevantne informacije o Carrus Rent-a-Car Mostar na jednom mjestu.
 
Najam vozila i Promocije na Facebook stranici
Carrus Rent-A-Car možete pronaći i preko Facebook-a! Klikom na "Like" na našoj Facebook stranici možete dobiti automatske novosti iz Carrusa, najnovije akcije i ponude na vašem Facebook zidu, kao i mogućnost direktnih rezervacija vozila preko profila. Facebook nam omogućava da imamo direktan kontakt sa našim klijentima, kako preko privatnih poruka tako i preko chat-a. Profil je redovno aktualiziran te odgovore na upite i rezervacije dobijete u vrlo kratkom vremenu. Pridružite nam se, očekujemo Vas!
 
 
 
 
Carrus d.o.o. Mostar - Rent-a-Car
Mostarskog bataljona b.b.
88000 Mostar, BiH
Tel.: +387 (0)61 343 552
E-mail: info@carrus.ba
 
Sva prava su pridržana. Zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje sadržaja ove stranice bez dozvole izdavača