Bez obzira da li koristite naše posebne usluge, svaki najam kod Carrus Rent-a-Car je specijalan, jer sadrži osnovne nivoe kvalitete, ispod kojih nikad ne idemo. Svaki najam uključuje neograničenu kilometražu, a sva vozila su opskrbljena sa automatskim klimama, tako da Vam možemo garantirati ugodnu vožnju na vrućim ljetnim danima, kao i topao interijer na niskim temperaturama. Vozilo preuzimate potpuno očišćeno, sa punim rezervoarom goriva, tako da vožnja od samog sklapanja ugovora može da krene!
 
 
 
Hyundai i20 (new model)   Hyundai i20
 
 

Čarobnjak prostora! U potpunosti redizajniran, novi model Hyundai i20 je savršen za gradsku vožnju i pruža dovoljno prostora za sve potrebe.

 

 
 
 
 
i20 je kreiran tako da zadovoljava sve potrebe koje jedan gradski automobil treba da ima, ali da pri tome ne manjka udobnosti i komfora koje posjeduje veliko vozilo. Dodatna odlika ovog vozila jesu moderni evrospki stil i dizajn, ekonomičnost i naravno jedna od najnižih emisija CO2.
 
 
Hyundai i30   Hyundai i30 cw
 
 
Dizajniran i  proizveden u Evropi sa ciljem da nadmaši konkurente u svim usporedbama, zadovoljiti će ukus i najzahtjevnijih vozača. i30 nije više prosječno mainstream vozilo, pa će tako svaka vožnja sa ovim vozilom biti primjećena a za Vas udobna, zabavna i dinamična.
 
 
 
 
Oznaka CW kratica je za Crossowerwagon. Ovaj karavan odlikuju besprijekorna kvaliteta izrade i tradicionalna pouzdanost, visoka razina sigurnosti, štedljivi motori, udobnost, moderan dizajn te vrhunske vozne osobine, uz dodatak još prostranijeg i većeg prtljažnika.
 
 
Renault Clio   Škoda Fabia
 
 

Renault Clio je zaista vozilo za sve prilike. U našoj ponudi se nalazi najnoviji modeli ovog vozila. Pored prostora, vozilo odlikuje niska potrošnja goriva.

 
   
 
 
Za Škodu Fabiu se zaista može reći da je all-around vozilo te se na neki način prilagođava svom vozaču. Od jednostavne ležerne vožnje po gradu do dalekih putovanja za sve je spremna!
 
   
Ford Focus   Hyundai H1
 
 
Ako vjerujete da je putovanje bitno koliko i sama destinacija, onda ćete odmah zavoljeti Ford Focus! Dizajn Focus-a je samouvjeren i savremen. Mislimo da ćete voljeti udobnu kabinu, sa intuitivnim, ergonomičnim kontrolama i to toliko da će vam se činiti kako su putovanja postala prekratka.
 
   
 
 
Hyundai H-1 nudi smišljeno opremljenu unutrašnjost koja nudi brojne pogodnosti, prostor za prtljag te primjeran komfort i za najzahtjevnije ljude. Mogućnosti za prevoz i putovanja su neograničeni sa ovim modelom!
 
   
Renault Trafic   Dacia Sandero Stepway
 
 
Nemojte samo stići na odredište - već dođite sa stilom. Naglašen vanjski izgled, plus posebna pažnja unutrašnjim detaljima kabine, stvaraju snažan dojam. Svestran automobil - smišljeno opremljena unutrašnjost koja nudi brojne pogodnosti, prostor za prtljag te primjeran komfort i za najzahtjevnije ljude.
 
   
 
 
Sandero Stepway ima stil koji poziva na avanturu i slobodu. Njegov spoljni izgled je obogaćen i naglašen zaštitnim letvicama, krovnim nosačima, i dr. Stepway ide još dalje zahvaljujući specifičnoj opremi koja mu daje još dinamičniji izgled. Da bi odgovorio na vaše želje za bijegom u nepoznato, Sandero Stepway ima prostranu, udobnu i modularnu unutrašnjost, zahvaljujući najprije zadnjoj klupi.
 
   
Cijena najma vozila:
Cijena najma vozila varira u odnosu na izabrani model i vrijeme trajanja najma. Kako bismo Vam mogli dati tačan podatak o visini cijene, molimo Vas da nas kontaktirate preko našeg kontakt formulara.

Prikazane slike modela vozila ne moraju odgovarati pravom izgledu u ponudi. Detaljnije na upit.
 
 
 
 
 
Carrus d.o.o. Mostar - Rent-a-Car
Mostarskog bataljona b.b.
88000 Mostar, BiH
Tel.: +387 (0)61 343 552
E-mail: info@carrus.ba
 
Sva prava su pridržana. Zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje sadržaja ove stranice bez dozvole izdavača